Hvem er vi

Janet Olsen

Janet Olsen

Grundlægger og
instruktør

Jeg fik konstateret brystkræft i 2016. Var igennem hele forløbet med kemo, operationer og stråler.

Operationerne i forbindelse med genopbygning af brystet, endte med at blive mere end én. Ikke fordi jeg stadig var syg, men fordi det nye bryst ikke blev som forventet, og et nyt bryst ville jeg have.

Jeg stod derfor først med det endelige resultat i 2021 og med 10 operationer i bagagen. Undervejs stillede jeg mange spørgsmål til lægerne, og jeg fandt ud af, at der er rigtig meget, man selv kan gøre for at opnå bedre livskvalitet.

Jeg har haft stor glæde (samt mindsket kvalme i forbindelse med kemo) af træningen. Træningen gav mig øget livsenergi samt fornyet tro på, at jeg nok skulle klare mig gennem forløbet.

Selvom det var en hårdt forløb, var min forventning til og appetit på livet så stor, at jeg var sikker på, jeg nok skulle klare de forskellige bivirkninger som tab af hår, kvalme, utilpashed og lign. Jeg er landet på den anden side med en stor bagage.

Den er løbende blevet bearbejdet, men livet er stadig en lang læring.

Siden jeg blev konstateret syg, har jeg haft et ønske om at hjælpe andre igennem deres kræftforløb med den viden, jeg har fra mit eget.

Hvad har jeg mærket på egen krop? Hvordan kan jeg hjælpe dig, der nu skal igennem, er under eller kommet ud på den anden side af et kræftforløb, men stadig synes at livet kan være svært?

Jeg har selv fået hjælp fra mange skønne behandlere før, under og efter, og rejsen er stadig ikke slut. Alt dette har jeg sammensat i et 8 ugers forløb, hvor jeg - og de øvrige behandlere - tager dig i hånden, guider dig på bedste vis, og sørger for at du får et kærligt boost, når skæbnen rammer.

Kort om Janet Olsen

Jeg har undervist i mange forskellige træningsformer, siden jeg var 18 år, og jeg har tidligere haft eget træningsstudie i Vejle.
Alt fra Aerobic til Zumba, Step, Boldtræning og meget mere.

I dag er jeg landet i den funktionelle del, hvor det er reformertræning, der står øverst på listen, men jeg nyder også mine små morgenløbeture i naturen,
når fuglene kvidrer, og solen er på vej op. Energidepoterne kan blive fyldt på mange måder.

Jeg er født i 1972. Bor i Charlottenlund.

Anne Hjordt

Anne Hjordt

Fysioterapeut

Min erfaring er at jo før man starter rehabilitering jo bedre er slutresultatet.

Dvs. hurtig opstart på arvævsbehandling og lymfødem behandling samt information/rådgivning om lymfødem, og hvad man selv kan gøre for at leve bedst muligt med det.

Jeg anbefaler altid forebyggende lymfedrænage i forbindelse med strålebehandling for at forebygge lymfødem. Jeg rådgiver i forhold til træning, rekonstruktion, opstart på arbejde og lignende.

Kort om Anne Hjordt

Jeg har gennem mere end 25 år arbejdet med senfølger efter kræft, herunder fx arvævsbehandling, stråleskader og lymfødemer.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret syn og hjælper patienten tilbage til et så normalt liv som muligt. Min erfaring er, at jo før man starter rehabilitering, jo bedre er slutresultatet.

Min erfaring er at jo før man starter rehabilitering jo bedre er slutresultatet.

Dvs. hurtig opstart på arvævsbehandling og lymfødem behandling samt information/rådgivning om lymfødem, og hvad man selv kan gøre for at leve bedst muligt med det.

Jeg anbefaler altid forebyggende lymfedrænage i forbindelse med strålebehandling for at forebygge lymfødem. Jeg rådgiver i forhold til træning, rekonstruktion, opstart på arbejde og lignende.

Jeg arbejder under sygesikringen på Frederiksberg. Født i 1957

Cecilie Lind

Cecilie Lind

The Protein Kitchen

Alle vores retter er hjemmelavede og tilberedes i København 6 dage om ugen. Vi benytter udelukkende nøje udvalgte kvalitetsråvarer – og aldrig e-numre.

Perfekt til dig, der ønsker et smagfuldt måltid – og ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Alle vores retter er naturligvis sammensat ud fra et ernæringsmæssigt sundt og berigende perspektiv.

Lækre mættende og nærende bowls, produceret fra bunden, med friske kvalitetsråvarer. Salaterne er uden kunstige tilsætninger og uden tilsat sukker.

Alle retter er udviklet med gode proteinkilder, med fokus på kvalitet over kvantitet, gode kulhydratskilder, fibre, fedtkilder osv.

Kort om The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev grundlagt i sommeren 2014 af Cecilie Lind og Morten Storgaard.

Alle vores retter er hjemmelavede og tilberedes i København 6 dage om ugen. Vi benytter udelukkende nøje udvalgte kvalitetsråvarer – og aldrig e-numre.

Perfekt til dig, der ønsker et smagfuldt måltid – og ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Frederikke Brostrup

Frederikke Brostrup

Fotograf

Måske du tænker – hvad skal en fotograf i et kræftforløb?

Når man er igennem en livskrise som et kræftforløb vil være, og man er kommet ud på den anden side og erklæret rask, er det ikke fotos man har taget flest af. Man synes ikke der er så meget positivt, og måske ikke noget man ønsker at huske.

Et foto vil altid være et minde. De sjove, pæne og oftest opstillede fotos er måske dem man har flest af, men lidt fotos fra hvor livet tog en uventet drejning, kan være godt at finde frem - både fra det forløb man har stået igennem samt for ens pårørende.

Jeg forestiller mig, at vi sammen vil lave et portræt, hvor du kan genkende dig selv i dit kræftforløb.

Det vil ikke blive et stylet studieportræt men et ærligt portræt, der viser både din sårbarhed og styrke.

Om billedet skal laves hjemme hos dig selv, på hospitalet, ved skov eller strand – aftaler vi sammen.

Ønsker du, at dem du har omkring dig - din familie, din partner, dine børn, dine venner/veninder - skal deltage i fotograferingen, kan du tilkøbe mig til at komme og være sammen med jer i nogle timer hvor vi sammen skaber en lille reportage over den hverdag, og virkelighed, I står i lige nu. (Det koster 1200,- ekstra)

De personlige billeder kan være et stærkt minde at have med fra en særlig periode i dit og jeres liv. Se mere om mit arbejde med familier på www.frederikkebrostrup.dk

Kort om Frederikke Brostrup

Jeg er født i 1969 og har gennem de senete 15 år arbejdet som dokumentarisk familiefotograf.

Gennem mit arbejde er jeg vant til at møde mennesker i deres private og personlige sfærer, og det falder mig let at møde dig med både varme og respekt for det sted i livet, du befinder dig.

Det plejer at være en god og fin oplevelse sammen at lave nogle billeder, som vil blive gribende minder fra en svær tid i livet.

Isabella Viskum

Isabella Viskum

Ordrup Kropsterapi v. Isabella Viskum

Føl dig fri i krop og sind gennem behandling, samtale & bevægelse.

Gennem samtale, behandling og bevægelse hjælper jeg mennesker til bedre at kunne mærke og forstå forbindelsen mellem krop, psyke og følelser.

Denne styrkede kropslige intelligens skaber bedre forudsætning for at leve livet mere autentisk i forlængelse af sunde grænser og behov.

Hver behandling skræddersyes efter ønske og behov, og du kan forvente at blive mødt med stærkt nærvær, hjertevarme og indføling. Kropsterapi er en investering i selvomsorg og -indsigt.

Behandlingen stimulerer kroppens naturlige helingsprocesser:

 • Nervesystem balanceres og åndedræt fritsættes
 • Øget gennemstrømning omkring vitale organer
 • Stimuleret flow i lymfesystemet og i meridianerne (energibaner)
 • Kroppens spænd, låsninger og stagneret energi besøges og forløses
 • Sansning og fornemmelse af kroppen styrkes
 • Muskler, sener og bindevæv smidiggøres

Kort om Isabella Viskum

Jeg er uddannet kropsterapeut & kropsbevidsthedstræner ved Manuvision, Frederiksberg.

Jeg har etableret Ordrup Kropsterapi med en vision om at hjælpe mennesker til et mere balanceret, meningsfuldt og smertefrit liv.

Særlig erfaring og kompetencer indenfor:

 • Håndtering af sygdom, sorg & livskriser, både individet og med pårørende
 • Psykosomatiske tilstande, især stress, angst, traume og depression
 • Kroniske smerter, eks. i ryg, nakke og lænd, spændingshovedpine og migræne

Født i 1985

Jóhanna Erla

Jóhanna Erla

Akupunktør

Akupunktur er en anerkendt og dokumenteret behandling i forhold til behandling af bivirkninger, som kvalme og hedeture i forbindelse med kemobehandling. Akupunkturbehandling er kendt for at have en meget afslappende og afstressende virkning og kan derfor i sig selv, stå for velvære,rekreation og understøttelse af immunforsvaret.

Årsager til behandling med akupunktur kan være:
Cancer, Autoimmune sygdomme, Gigtsmerter, Psoriasis, Fibromyalgi, Muskelgigt, Ødemer, Graviditetsgener, Fertilitetsproblemer, Menstruationsproblemer, Kronisk træthed, Allergi, Fordøjelsesproblemer, Migræne, Kvalme, Hedeture, Bivirkninger ved rygestop, Præstationsangst, Stress, Sportsskader, Arbehandling, Skader efter uheld og fald.

Akupunktur kan i mange tilfælde være det bedste valg til afhjælpning i forhold til mange diagnoser.

Jeg tilbyder også kosmetisk akupunktur, som er en meget effektiv, dejlig og afstressende behandling, der også inkluderer cupping og Gua Sha bindevævsmassage.

Akupunktur kan i mange tilfælde være det bedste valg til afhjælpning i forhold til mange diagnoser.

En anden akupunkturform er Nada øreakupunktur, der bruges til alle former for angst, stress, søvnproblemer, ADHD og alle former for abstinenser m.m.

Kort om Jóhanna Erla

Jeg er Autoriseret Ergoterapeut, uddannet fra Skolen for Ergoterapeuter i København 1982, inden for psykiatri og somatik og har altid arbejdet med bred faglighed indenfor Fysisk- og Psykisk Sundhed.

Fra nyuddannet har jeg været ansat i det danske sundhedssystem.

Jeg har afsluttet uddannelse i kinesisk medicin og akupunktur i 2015, og har blandt andet udført akupunktur hos Lægerne på Strandvejen 122 i Hellerup.

Jeg er herudover uddannet i kosmetisk akupunktur, skønhedsbehandling og ansigtspleje samt i NADA øre-akupunktur.

Jeg er en varm og empatisk person, der nyder den nære kontakt med klienter, virksomheder og kollegaer. Som en positiv person, bidrager jeg til en god atmosfære i mit virke.

Jeg sætter ære i at yde god service. Jeg er født i Island og har boet i Danmark siden 1970. Jeg er født i 1957, gift og vi har 3 voksne børn og 3 børnebørn.

Nicoline Christophersen

Nicoline Christophersen

Psykoterapeut

Mange, der bliver ramt af kræftsygdom, føler naturligt stor ensomhed, stress, angst og vrede.

Det kan være svært for pårørende og venner at forstå, hvad du gennemgår. Måske fordi de ikke kan - eller ikke vil - forholde sig til det.

Måske fordi du ikke deler alt med dem - for at beskytte dem.

I samtalegruppen møder du andre med kræftdiagnoser og kan dele din historie, din frustration og din sorg uden filter.

Du får mulighed for at reflektere over din egen situation gennem at høre andres historie. Og dine refleksioner hjælper de andre med at forstå og rumme deres egne reaktioner. Du finder ud af, at du ikke er alene.

Gruppen er et frirum. Der er tavshedspligt. Terapeuten guider samtalen med en enkelte, mens de andre lytter.

Nænsomt og omsorgsfuldt kommer vi i kontakt med tanker, følelser og sansninger. Og du får hjælp til at skille tingene ad.

Kort om Nicoline Christophersen

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og har de seneste 6 år arbejdet med stress- og belastningsreaktioner som gruppeterapeut på Kalmia. Jeg er også direktør og partner i Kalmia.

Kalmia er grundlagt af stressforsker Bo Netterstrøm og arbejder forskningsdokumenteret med en metode, der kombinerer kropsbevidsthedstræning i gruppe og samtaleterapi i gruppe.

Jeg har selv har været igennem et brystkræftforløb i 2019-2021.

Forløbet giver mig en unik forståelse for det, du har været eller skal igennem, for jeg kender processen indefra.

Jeg er gift og mor til 3 sønner.

Rikke Skov Kristensen

Rikke Skov Kristensen

Manager of Training

Kampen mod kræft og en bedre livskvalitet for de berørte er et nøgleområde for Pierre Fabre koncernen.

Vi udvikler og samarbejder målrettet på området og har stor erfaring inden for både onkologi og dermatologi.

Huden bliver næsten altid påvirket af kræftbehandling, uanset kræfttype. Tør hud, kløe, revnet og skadet hud, udslæt og stråleskader i forskelligt omfang er almindeligt og nogle af bivirkningerne på huden kan vare ved i lang tid, også når man ellers er kommet ud på den anden side af selve sygdommen.

Pierre Fabres hudplejemærke Eau Thermale Avène har stor ekspertise i hudpleje i forbindelse med kræftforløb.

Målrettet hudpleje mindsker bivirkningerne, så smertefulde revner og sår, og generende tørhed og kløe, minimeres.

Hjertet i Avènemærket er Avène Hydroterapicenter i Sydvestfrankrig. Her modtager vi hvert år postcancerpatienter, særligt brystkræftpatienter i remission.

I Hydroterapicentret oplever disse kvinder, at det skræddersyede, daglige plejeprogram genopbygger og styrker huden og bringer komfort og velvære tilbage.

Kort om Rikke Skov Kristensen

Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer med god hudpleje i forbindelse med kræftbehandling og hjælpe de berørte til en bedre hud og færre gener.

Vores ekspert Rikke Skov Kristensen fortæller om Avène produkterne og giver tips og tricks til god hudpleje.

Stig Ladefoged

Stig Ladefoged

Sygeplejerske og
ernæringsekspert

Foredrag om forskning inden for kræfthæmmende kost.

Har vores madvaner nogen relevans for forebyggelsen og behandlingen af kræft?

Det tyder forskningslitteraturen på! Især ved brystkræft, tarmkræft og prostatakræft kan en sundhedsfremmende kost mindske risikoen for at udvikle sygdomme.

Men hvordan ser en kræfthæmmende kost ud?

Den består ifølge forskningen hovedsageligt af plantebaserede fødevarer som frugt, grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. Jo flere, desto bedre.

Plantebaserede fødevarer har mange indholdsstoffer, der kan styrke immunforsvaret og sikre dig et mere kræfthæmmende miljø i kroppen.

Under forløbet får du – i selskab med mig - mulighed for at blive klogere på denne forskning.

Foredraget formidles med humor, og i et letforståeligt sprog, der kan lede dig til en nemmere, og mere oplyst, vej til at spise grønnere og sundere.

Kort om Stig Ladefoged

Jeg er forfatter, foredragsholder og uddannet sygeplejerske. Min største passion er at læse og formidle forskning inden for sundhedsfremmende livsstil.

Under mit sygeplejestudie fandt jeg ud af, at forskningslitteraturen er fyldt med forskning, som påpeger vigtigheden af en sund livsstil for at forebygge og behandle kroniske sygdomme samt forlænge livet.

Jeg synes at denne forskning fylder alt for lidt i det danske sundhedsvæsen.

Derfor valgte jeg, i håbet om at kunne inspirere flere danskere til at leve og spise sundere, at gå egne veje som selvstændig sygeplejerske.

Født i xxxx

Bogen - Spis mere plantebaseret - en forskningsbaseret tilgang til et sundere liv

Spis mere plantebaseret er en forskningsbaseret gennemgang af sundhedsfordelene ved at spise flere grøntsager, frugter, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø.

De plantebaserede fødevarer er uundværlige i kosten, blandt andet fordi de er sprængfyldte med sundhedsfremmende stoffer som fx antioxidanter, plantestoffer og kostfibre.

I bogen kan man læse om den fascinerende indflydelse en mere plantebaseret kost har på alt fra tarmbakterier og aldring til sygdomme som type 2-diabetes, hjerte- kar-sygdom og visse kræftformer.

Skriv til StrongerYou

Udfyld formularen og vi kontakter dig

  Alle kvinder og mænd, fra 18 år og opefter, er velkomne - uanset kræfttype.